Bell Schedules

Last Updated: 7/31/2020 9:17 PM

Period

Time

Description

Duration

1

8:00-8:50

Class

50 minutes

2

8:55-9:05

Announcements/Breakfast

10 minutes

2

9:05-9:55

Class

50 minutes

3

10:00-10:50

Class

50 minutes

4

10:55-11:45

Class

50 minutes

5

11:50-12:45

Class

55 minutes

 

11:45-12:15

A Lunch

30 minutes

 

12:20-1:15

Class

55 minutes

 

12:45-1:15

B Lunch

30 minutes

6

1:20-2:10

Class

50 minutes

7

2:15-3:05

Class

50 minutes

8

3:10-4:00

Class

50 minutes

 

4:05-4:50

TUTORIALS

45 minutes


*Please note that if a student is failing any course; it is expected that the student will be assigned to attend mandatory tutorials with the respective teacher for a period of 3 weeks until next grading period arrives.